De financiële wereld verandert snel, evenals de verwachtingen van uw klanten. Dit vereist een optimale service, flexibiliteit en een proactieve klantenbenadering. Hoe beter de basisprocessen worden gereguleerd, hoe meer tijd uw medewerkers vrij kunnen maken voor maatwerk.

Succesvol verzekerd met SoftRules®

Ruime branchekennis

De mensen achter SoftRules® hebben jarenlang ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche. Zij weten waar u als verzekeraar zoal tegenaan kunt lopen. En wat u hieraan kunt doen.

Centraal geregeld

SoftRules® is een unieke tool die het mogelijk maakt om alle reken- en acceptatieregels, clausulering, koppelingen met andere rekenboxen, kentekensystemen en fraudesystemen op één plaats in te regelen.

Onafhankelijk van backoffice-leverancier

SoftRules® kan op eenvoudige wijze worden gekoppeld aan andere systemen. Als deze zijn voorzien van een koppelvlak kan SoftRules® middels een zogenaamde ‘Agent’ met het systeem communiceren.

Korte time to market

Geen nieuwe releases nodig door starre software bij het aanpassen van een vraag of het toevoegen van een nieuw product. Maar in een paar minuten aan te passen, testen en live te zetten.

Cases

DAK Verzekeringen - logo

DAK Verzekeringen

#3-laags architectuur   #Level-7 CCS   #Imago Office

Risk Verzekeringen - logo

Risk Verzekeringen

#webmodules   #Volmachtpremies