Ontdek wat SoftRules® voor u kan betekenen.

SoftRules® is zeer geschikt voor organisaties die veel gegevens te verwerken hebben en vaak dezelfde tijdrovende handelingen moeten verrichten. Denk aan financiële en zakelijke dienstverleners of overheidsinstanties. Veel van de dagelijkse handelingen kunnen door automatisering effectiever worden uitgevoerd.

U bepaalt de regels

Niet gebonden aan een branche
of administratiesysteem

Ondanks dat SoftRules® vooral wordt toegepast in de verzekeringsbranche is het daar zeker niet toe beperkt. Daar waar een digitaal product tot stand dient te komen op basis van webformulieren of dynamische vragenlijsten, biedt SoftRules® uitkomst.

Meer efficiënte bedrijfsprocessen

Ook bij het tot stand laten komen van koppelingen tussen verschillende systemen of het converteren van bestanden kan SoftRules® worden ingezet, om zo van meerdere processen één centraal gecoördineerd proces te maken.

Gestroomlijnde en gepersonaliseerde gebruikerservaring

Adviezen kunnen automatisch worden gegenereerd op basis van profielen en vragenlijsten bieden op maat gesneden vervolgvragen op eerder verstrekte antwoorden.

Korte time to market

Geen nieuwe releases nodig door starre software bij het aanpassen van een vraag of het toevoegen van een nieuw product. Maar in een paar minuten aan te passen, testen en live te zetten.

Cases

DAK Verzekeringen - logo

DAK Verzekeringen

#3-laags architectuur   #Level-7 CCS   #Imago Office

Risk Verzekeringen - logo

Risk Verzekeringen

#webmodules   #Volmachtpremies