Maak kennis met SoftRules®

Wat is SoftRules®

SoftRules® is uniek in zijn soort. Het is de drijvende kracht achter een geautomatiseerd besluitvormingsproces en is daarmee het ideale instrument voor organisaties die te maken hebben met veel complexe en snel veranderende regelsAlle regels – of deze nu processen betreffen, besluitvorming of wet- en regelgeving – kunnen worden geautomatiseerd, waardoor consequente, herhaaldelijke toepassing mogelijk wordt gemaakt. Maar daar waar anderen stoppen, gaat SoftRules® een stap verder.

Deze product engine kan namelijk ook de schermlogica van webapplicaties aansturen en koppelingen met andere systemen leggen. U kunt er alle productlogica in kwijt van bijvoorbeeld uw verzekeringsproducten. Van de definitie van gebruikersschermen naar premieberekening en/of vergelijking, clausulering, het plaatsen van voorwaarden en 100% automatisch afsluiten in een willekeurige backoffice applicatie.

Het kan allemaal in SoftRules®.

De voordelen van SoftRules®

Verhoogt uw serviceniveau

Het stroomlijnen van digitale processen zorgt voor een constante kwaliteit, het verkleinen van de foutmarge en het verhogen van de reactiesnelheid.

Reduceert uw kosten

U realiseert een snellere verwerkingstijd en verlaging van de overheadkosten door het digitaliseren van complexe processen.

Razendsnelle verwerkingstijd

Doordat er geen tussenkomst benodigd is van de IT-afdeling voor het doorvoeren van wijzigingen, kan dit een handomdraai worden gerealiseerd.

Eenvoudig in gebruik

Gebruiksvriendelijke software, basis IT-kennis en een korte training is alles wat nodig is om aan de slag te gaan.

Te integreren in bestaande systemen

SoftRules® kan eenvoudig worden ingepast en daarmee tegen relatief lage kosten direct een meerwaarde bieden.

Dataomvang is geen beperking

SoftRules® is geschikt voor het overzichtelijk vastleggen en uitvoeren van honderdduizenden eigen business rules.

Hoe werkt SoftRules®

SoftRules® is de verbindende schakel tussen uw frontoffice (FO) (website of webapplicatie) en backoffice (BO) (verzekeringspakket of administratiepakket).

Deze tool spreekt de universele XML-taal en communiceert dan ook met alle moderne interfaces en databases (DB). Het is het ideale middel voor snelle verwerking en besluitvorming.

De vastgelegde regels kunnen door de zakelijke gebruiker zelf worden beheerd, zonder tussenkomst van de IT-afdeling.

SoftRules® wordt qua vormgeving en uitstraling volledig opgenomen in uw website of applicatie. Uw klanten zullen hier dus niets van merken.

Aan de slag met SoftRules®

Nieuwsgierig?

Wilt u weten wat SoftRules® voor uw bedrijf kan betekenen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij kunnen dit het beste persoonlijk demonstreren. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Voor wie is SoftRules® de oplossing

SoftRules® is uiterst flexibel en multi-inzetbaar. Waar er behoefte is aan het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, of het bieden van een gepersonaliseerde gebruikservaring, is er een mogelijkheid tot het inzetten van deze slimme product engine.